In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Restaurant de Wijnhaven -

Wijnhaven 22, Delft
Studentencafé
Cafe Restaurant de Wijnhaven. Cafe Restaurant de Wijnhaven is inmiddels een begrip in Delft. Een kop koffie in de ochtend of een stevige borrel tot diep in de nacht. Snel een lekker broodje of een drie gangenmenu in het restaurant op de 1ste verdieping. Appelsap met een rietje of een selectie uitgelezen wijnen. Genieten van live muziek op zondagmiddag; het kan allemaal in de Wijnhaven!
Sfeer & interieur. De sfeer is altijd ontspannen en gezellig in de Wijnhaven. De bediening is gastvrij en attent en weten ook een feestje te maken als dat nodig is! Ons cafegedeelte is heel gezellig en knus. Eén verdieping omhoog: dezelfde kaart, even attente en zorgzame bediening, maar tóch een wereld van verschil: ruime tafels, ontspannen sfeer, kaarslicht… Dát is restaurant de Wijnhaven. Hier word je pas écht uitgenodigd uitgebreid te tafelen.

Bij de Wijnhaven kun je terecht voor afstudeerborrels, feesten, live muziek, bruiloften of wat je zelf maar wilt vieren.
Geschiedenis. In het jaar 1246 verleende de graaf van Holland, Willem II, stadsrechten aan de bewoners van het oudste stadsdeel: Nieuwe Delf. Nu kennen we dit gebied beter als Voorstraat, Hippolytusbuurt en Wijnhaven. Om een idee te geven; dat was vier jaar voor de bouw van de Oude Kerk.

Enkele jaren later, sinds 1980, bevind zich midden in het centrum van het historische Delft, de verzamelplaats voor iedereen met grote dorst en stevige trek.

5 jaar geleden is de Wijnhaven overgenomen door haar huidige eigenaren, en is nu vooral bekend als een super gezellig cafe waar je lekker kan borrelen en heerlijk kan eten.
Keuken & kaart. In de Wijnhaven streven ze ernaar de beste koffie, het lekkerste biertje, mooie wijnen en lekker eten te serveren. Niet voor niets zijn onze hofleveranciers Illy, Brand, en wijnhuis de Wijnhaven en serveren wij uitsluitend maaltijden met verse (seizoens)producten Dat kwaliteit ook voor een scherpe prijs kan bewijst de drankenkaart.

Wie niet uitgebreid aan tafel wil, kan zijn bodem voor het vloeibare met een lekkere dagschotel leggen. Iedere dag iets anders voor rond de € 8,50 en op zondag en maandag voor slecht 5.- euro. Maar natuurlijk is een 3-gangen menu in ons restaurant ook mogelijk! De menukaart spreekt voor zich.
VOORGERECHTEN
Turksbrood met aioli/ pesto /kruidenroomkaas 5.00
Tomaat Paprika soep 4.00
Soep van de Dag €....
Hete kip cashew salade met Chilli saus 7.50
Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas 8.50
Knoflook peterselie gamba spiezen 8.50
Geitenkaas op een aardappelsalade met honing appel dressing * 7,75
*Als hoofdgerecht 12.75
 
HOOFDGERECHTEN
Zon- en maandagschotel  5.00
Dagschotel (ma t/m zondag) 8.50
Dagschotel (ma t/m zondag) €…..
Saté de wijnhaven met atjar, kroepoek, rijst of friet 9.75
Rundvlees Bier Pastei 11.25
Kip in de Pan (per  2 personen) p.p 12.00                                        
Dubbel gemarineerde Spare ribs 13.25
Kogelbiefstuk met champignon spek jus 13.75
Rib-eye steak met zeezout en huisgemaakte friet 15.50
Viscurry 12.75
Zeebaars in zout korst met citroen tijm rijst 14.50
Provencaalse kaasfondue met brood en rauwkost 13.50 pp
Pompoen ricotta lasagne met basilicum en oregano 12.00
Penne rigate met gemengde champignons in mosterd roomsaus 12.75

NAGERECHTEN
Ijscoupe met huisgemaakt pistache nougat 5.50
Chocolade brownie met vanille ijs 5.50
Cheesecake 6.00
Frambozentaart met frambozenmascarpone 6.50
Telefoon: 015-2141460
Website: http://www.wijnhaven.nl

Cafe Restaurant de Wijnhaven, Wijnhaven 22, Delft
11:00 - 02:00