In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Poppodium Bibelot -

Dordrecht, Wijnstraat 117, Zuid-Holland
Poppodium Bibelot. Poppodium Bibelot is gevestigd in de voormalige Bonifatiuskerk te Dordrecht. Bibelot richt zich op de gehele regio Drechtsteden, maar iedereen is welkom. Naast popconcerten nemen ook dance-events, cabaretvoorstellingen en themafeesten een belangrijke plaats in op het programma. Door dit diverse programma-aanbod is er plaats voor iedereen. Er wordt, behalve voor enkele dance-events, geen minimum leeftijd gehanteerd. Zolang jij je aan de huisregels houdt ben je welkom!

Bibelot is een stichting waarbij de input van jongeren bepalend is voor het beleid dat Bibelot voert. De dagelijkse leiding van Bibelot is in handen van een professionele staf. Daarnaast kan Bibelot niet zonder vrijwilligers: zij zorgen voor en dragen bij aan o.a. de horeca, het licht, productie en de promotie van het programma.

Heb je zin in een leuke gezellige avond? Kom dan eens langs in Bibelot!
Telefoon: 078-6133482
Website: http://www.bibelot.net

Poppodium Bibelot, Dordrecht, Wijnstraat 117, Zuid-Holland