In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Aspergehof Noordam -

Boddens Hosangweg 63, Zuid-Holland
Actief
Aspergehof Noordam . Als er een groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Gelukkig hoeft u niet naar Limburg of Brabant want ook in 't Groene Hart vindt u de lekkerste asperges. In Woubrugge, slecht 15 minuten vanaf Schiphol, bent u welkom bij Aspergehof Noordam voor dagelijks vers gestoken asperges. Naast aspergekwekerij is de Aspergehof ook een recreatieboerderij. U kunt ook terecht voor rondleidingen, klompengolf, creatieve arrangementen, kookworkshops, wandel-, fiets- en vaartochten.
Geschiedenis. In 1997 is de familie Noordam begonnen met het asperge experiment. Dat asperges in Woubrugge konden groeien was de familie bekend. Opa Noordam had namelijk vroeger in zijn tuin, een aspergebed. Na jaren experimenteren werd de goede grond gevonden en groeiden er heerlijke asperges. In 2003 kwam er een aanvraag van een vereniging voor een aspergerondleiding. Van het een kwam het ander. Eerst aspergerondleidingen, daarna ook aspergelunches en diner. Ook voor kookworkshops, wandel-en fietstochten kunt u terecht.
Sfeer & interieur. De Aspergehof is een werkende boerderij waar dagelijks allerlei werkzaamheden plaats vinden. Ploegen, zaaien, maaien, planten en oogsten. De sfeer is ongedwongen, gemoedelijk, flexibel en gastvrij. Het interieur zult u verbazen. De "mooie kamer" (tot 25 personen) werd vroeger alleen gebruikt voor het ontvangst van belangrijke gasten. De sfeer is authentiek en zoals bij grootmoeder. De grote ontvangstruimte heeft verschillende lounche hoeken, diverse buffetten en voldoende ruimte voor 100+ personen. Aangrenzend een terras met uitzicht op de aspergevelden.
Telefoon: 06-42091492
Website: http://www.aspergehofnoordam.nl

Aspergehof Noordam , Boddens Hosangweg 63, Zuid-Holland
Arrangementen op afspraak