In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Goudse IJsbaan -

Markt 1, Zuid-Holland
Familie
De Goudse IJsbaan. Het kerstgevoel in Gouda begint als de Goudse IJsbaan er ligt en de Koek & Zopie is geopend! Knerpend ijs, de geur van glühwein en de oer-Hollandse gezelligheid! De Goudse IJsbaan staat op de markt in Gouda vanaf woensdag 21 december 2016 t/m zondag 15 januari 2017 en is dagelijks geopend, ook tijdens de feestdagen!
Geschiedenis. De Goudse IJsbaan is al 12 jaar het middelpunt van alle Goudse winteractiviteiten. In deze jaren hebben we duizenden kinderen zien vallen, opstaan, maar vooral heel veel plezier zien hebben!
Sfeer & interieur. Koek en Zopie! Bij binnenkomst voel je je meteen thuis. Behaaglijk warm, knus zoals knus moet zijn! Het unieke decor van de Goudse IJsbaan vol levendigheid met op de achtergrond het prachtige oude stadhuis!
Telefoon: 182583875
Website: http://http://www.goudseijsbaan.nl/nl/home

De Goudse IJsbaan, Markt 1, Zuid-Holland