In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Dap & co -

Schokkerweg 39, Den Haag
Internationaal
Dap & co. Gevestigd in de 2de binnen haven van Scheveningen, uitkijkend over de aangemeerde boten, bevindt zich op een van de mooiste locaties in Den Haag, Grand Café Restaurant Dap & co.

Dap & co wordt gerund door Ria Dapperen en haar dochter, Stevie, Joey en Chrissy - ook wel genoemd 'de meiden van Dap'.

Het concept is laagdrempelig, en zo is iedereen welkom voor lunch, dinner of gewoon een drankje. We serveren betaalbare gerechten en de kaart beidt een brede keuze tussen vis, vlees en vegetarisch. Nieuw op onze menukaart zijn onze Hamburgerz.... huisgemaakte gourmet burgers van rundvlees, kip, zalm, tonijn, lam en champignons - geserveerd met heerlijke salsas en huisgemaakte frites.
Geschiedenis. Dap & co is in 2004 begonnen als een 'restaurant op het strand', in een strandpaviljoen voor het Kurhaus. Echter na 4 jaar hard werken en veel plezier, kwamen we tot de conclusie dat het seizoensgebonden werken geen tevredenheid bracht. Enerzijds omdat we niet in staat waren om goede relaties met vast klanten op te bouwen en anderzijds omdat we ons dood verveelden in de winter.

In 2008 hebben we dan ook het strand verruild voor een prachtige locatie aan de Schokkerweg 39, op de 'kop' van de 2de Scheveningse binnen-haven.
Sfeer & interieur. Grand Café Restaurant Dap & co bestaat uit 2 verdiepingen met 3 glazen puien en een verwarmd terras rondom uitkijkend op de 2de binnen-haven. Op de benedenverdieping van het restaurant, de bar en het lounchegedeelte waar u heerlijk bij de open haardjes kunt genieten van onze kleine kaart met lunch gerechten, Hamburgerz en borrelhapjes. Op de bovenverdieping van het restaurant, met een spectaculair uitzicht over de haven, serveren wij het diner.

En dan hebben we natuurlijk nog het overdekte en verwarmde terras, dat met 125 zitplaatsen langs 3 zijden van het restaurant, een prachtig uitzicht biedt over de haven van Scheveningen.
Keuken & kaart. We voeren een internationale kaart, aangevuld met seizoensgerechten. Elke 2 maanden introduceren wij een nieuwe menukaart en check de website voor de specialiteiten en seizoensaanbiedingen.

We schenken alleen wijnen die we zelf ook lekker vinden en bieden naast de keuze uit een aantal mooie wijnen per fles, de keuze uit 2 huiswijnen ieder voor rood, wit en rose per glas, of per fles.
Telefoon: 070-3223969
Website: http://www.dap-co.nl/

Dap & co, Schokkerweg 39, Den Haag
Maandag t/m Zondag van 11:00 tot 23:00, Donderdag gesloten