In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Wapen van Den Haag -

Driehoekjes 15, Den Haag
Het Wapen van Den Haag. Het Wapen van Den Haag kunt u vinden in hartje centrum Den Haag, tegenover het oude stadhuis, aan de rand van het authentieke hofkwartier. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, diner en borrel. Ook hebben zij verschillende mogelijkheden voor groepen tot circa 350 personen.
Sfeer & interieur. Zoals een echt Stadscafe betaamt kan je hier heerlijk in een prettige ambiance, op comfortabele stoelen, lunchen, borrel of dineren.
Keuken & kaart. De dinerkaart verandert iedere maand! Je kunt al genieten van een drie gangen menu voor € 25,-. Op de kaart proberen zij zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Heb je speciale wensen? Laat het weten, stadscafé Het Wapen van Den Haag probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Telefoon: (070)4272719
Website: http://www.hetwapenvandenhaag.nl/

Het Wapen van Den Haag, Driehoekjes 15, Den Haag
vanf 10.00 uur