In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant Shiki sushi & lounge -

Prins Alexanderlaan 37A, Zuid-Holland
Japans
Restaurant Shiki sushi & lounge. Shiki betekent “four seasons” in het Japans. Ons menu bestaat naast vaste gerechten uit een select aantal variabele, seizoensgebonden gerechten. Neem een kijkje op onze menu pagina om zo een goed beeld te vormen van ons aanbod. Shiki beschikt over een lounge met een eigen bar waar u kunt genieten van een select aantal sake’s en Japanse whiskey’s. Daarnaast serveren wij ook cocktails en fingerfood. Bekijk onze drankenkaart voor ons aanbod. Shiki Lounge is perfect af te huren voor: besloten feesten, verjaardagen, borrels, workshops en VIP services. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Shiki.
Sfeer & interieur. Shiki sushi & lounge is elegant, tijdloos, futuristisch en bovenal erg modern, wat gegarandeerd zorgt voor een unieke beleving.
Telefoon: 010 72 00 856
Website: http://restaurantshiki.com

Restaurant Shiki sushi & lounge, Prins Alexanderlaan 37A, Zuid-Holland
MA t/m ZON 16:30-23:00