In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Sevens ! -

Oud Ade, Boekhorsterweg 18, Zuid-Holland
Frans, Internationaal
Sevens !. Restaurant Sevens ! "Het best bewaarde geheim van zuid - Holland " gelegen in een uniek stukje Nederland : midden in de Randstad, én midden in een prachtig Hollands polderlandschap; via de Zevenhuizervaart verbonden met de mooie Kagerplassen, anderzijds grenzend aan het snel groeiende Leiderdorp; de A4 op 5 minuten aan de ene kant en de A44 op 10 minuten aan de andere kant. Geen wonder dat Sevens ! zich in de loop der jaren net zo uniek ontwikkeld heeft als haar omgeving.
Geschiedenis. Bestaand sinds 1997 en in februari 2006 is het compleet gerestyled en daarna van start gegaan met een geheel nieuw concept. Niet alleen is het mogelijk om de gerechten op de grensverleggend vormgegeven kaart in een lunch-, light- of dinervariant te bestellen, maar ook alle kaart-wijnen zijn per glas verkrijgbaar. Daarnaast heeft ieder gerecht een wijntip en kan er dagelijks genoten worden van verse kreeft en oesters uit eigen homarium. Uitsluitend dagverse produkten worden hier voor u bereid op precies het goede moment, zodat deze gerechten echt tot hun recht komen en u er optimaal van kunt genieten. Nieuwsgierig geworden ? Kom een keer culinair genieten !
Sfeer & interieur. Mediterraans chique, exclusiviteit en Monaco aan de Kaag: het zijn slechts termen die het nieuwe interieur van restaurant Sevens ! trachten te beschrijven. Wie wil ervaren hoe luxe en vooruitstrevendheid samengaan met toegankelijkheid en traditie, moet zelf eens komen kijken, want of je nu uitgebreid wilt genieten van kreeft met champagne of wat sneller een salade met een glas Chardonnay wilt nuttigen, dat moet allemaal kunnenen !
Keuken & kaart. clubsandwich van kreeft en kalfslende met Hollandse kropsla en een zachte truffelmayonaise
in boter gegaarde heilbot met in Pancetta gerolde groene asperges en champagneschuim
proeverij van lam met uiencompôte, gegrillde polenta, een honing/tijmsaus en lamsoren
witte chocolademousse in kletskop met gemarineerde aardbeien en sorbet-ijs van wijnperzik
Telefoon: 071-5018291
Website: http://www.restaurantsevens.nl

Sevens !, Oud Ade, Boekhorsterweg 18, Zuid-Holland
woe t/m zo vanaf 12:00 uur, lunch en diner