.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mooch WeekendStore -

Prinsestraat 53, Den Haag
Mode / Kleding
Mooch WeekendStore. In het veelzijdige en statige Prinsestraat in Den Haag huisvest de Mooch WeekendStore zich. Elk weekend weer een veelzijdig aanbod in bijzondere leren tassen, mooie basic kleding en altijd handige accessoires.
Geschiedenis. Passievol, basic maar bijzonder. Anderhalf jaar geleden is ontwerpster Dani begonnen met zo iets simpels als het costumizen van paspoorthoesjes. Na veel positieve reacties, heeft ze haar creatieve brein verder aan het werk gezet. Dit heeft geleid tot een uitgebreide collectie met tassen, kleding en verschillende accessoires. Alles wat van het hand van Dani komt, wordt met passie gemaakt. Het is basic in gebruik maar altijd met een bijzondere twist.
Assortiment. Een perfecte balans in een lust voor het oog en handig in gebruik. Leren Mooch pols- en schoudertassen maken je outfit niet alleen af, maar geven je net dat beetje extra. Je outfit moet mooi zijn, maar nog belangrijker is dat het lekker zit. Naast tassen heeft Mooch daarom ook fashionable maar comfy outfits om relaxed mee voor de dag te komen. Ook biedt Mooch aanstormend talent een plekje in de winkel. Elke twee maanden zijn creaties van nieuwe ontwerpers te bezichtigen en te koop in de WeekendStore.

Kom dus het weekend langs om ons unieke winkelconcept te ontdekken.
Telefoon: 0641123093
Website: http://www.moochi.nl

Mooch WeekendStore, Prinsestraat 53, Den Haag
zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00uur